گوشت دودی خاویار طعمی فوق آلعاده و بینظیر دارد، فقط کافی ست یکبار امتحان کنید تا عاشق مزه گوشت دودی خاویار گردید. طعم گوشت ماهی خاویار که بسیار عالی است و با دودی کردن آن نیز جذاب تر می شود.

دودی کردن گوشت یک روش سنتی برای نگه داری طولانی تر گوشت بوده است. زمانی که در تابستان گوشت حیوانات براحتی در دسترس بود آنرا شکار و یا صید می کردند و برای مصرف در فصل سرما دودی می کردند تا مدت زمان ماندگاری گوشت افزایش یابد.

گوشت انواع مختلف ماهی خاویاری را دودی می کنند، همچون:

  • فیل ماهی خاویاری
  • ماهی خاویاری قره برون
  • ماهی خاویاری اوزون برون
  • ماهی خاویاری چالباش
  • ماهی خاویاری سیبری
    و….

گوشت دودی شده در مراکز دارای مجوز بهداشت و سیب سلامت انجام می گیرد تا هم سالم بودن گوشت و هم حفظ خواصز گوشت دودی شده تضمین گردد.