تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

مدت ماندگاری خاویار ایرانی در دمای صفر تا سه درجه سانتی گراد پنج ماه است. اگر پلمپ خاویار ایرانی باز نشود در دمای فیریزر تا چندین ماه سالم باقی می ماند ولی اگر این پلمپ باز شود باید در دمای یخچال نگهداری شود و در مدت چند هفته مورد مصرف قرار گیرد. خاویار ایرانی اصل یکی از مواد مغذی است که از گذشته تا به امروز مورد استفاده تمامی اقشار ایران زمین بوده است. خاویار در آن زمان حتی برای روس ها نیز ارزش زیادی داشت به گونه ای که این افراد عکس ماهی های خاویاری را بر سکه های خود می زدند و این امر باعث صادرات خاویار ایرانی شده است.

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

تاریخ انقضا هر بسته خاویار ایران

تاریخ انقضا هر بسته خاویار ایرانی بر روی آن درج شده است.بعد از باز کردن بسته بندی خاویار باید تا ده روز آن را مصرف کرد. خاویار ایرانی را فیریز نکنید بهتر می باشد و به فیریز کردن آن توصیه نمی شود. خاویار ایرانی اصل دارای طعم و مزه بسیار عالی می باشد که دارای تاریخ انقضای مشخصی می باشد. خاویار ایرانی از ماهی های خاویاری که در جنوب دریای خزر می باشند استخراج می شود و مورد استفاده همگان قرار می گیرد.

مدت ماندگاری خاویار

مدت ماندگاری خاویار ایرانی اصل بستگی به شما دارد چون اگر پلمپ آن باز نشود تا چندین ماه ماندگاری دارد. خاویار ایرانی اصل دارای خواص بالایی می شود و این امر باعث می شود تا افراد زیادی خواستار این مواد غذایی مقوی باشند و این موضوع باعث شده تا برای همه افراد مدت ماندگاری آن یک موضوع مهم باشد. هر دانه خاویار ایرانی دارای شکل کروی می باشد. رنگ خاویار ایرانی بستگی به نوع ماهی خاویاری دارد و رنگ آن از خاکستری روشن تا سیاه متغییر می باشد.

انواع خاویار ایرانی

  • خاویار بلوگا
  • خاویار الوگا
  • خاویار آسترا
  • خاویار بری
  • خاویار طلایی
  • خاویار فشرده
  • خاویار کلاسیک

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

مشاوره و فروش رایبد خاویار :
آقای فتحی
شماره تماس: 09113846944
شماره تماس: 09114623642
شماره تلفن ثابت: 02128426944
پست الکترونیکی: info@raibodcaviar.ir
سامانه پیامکی: 30004505004335
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید